Stap 1: eerste contact

Nadat u telefonisch, via het contactformulier of de mail contact hebt gezocht, plannen we een afspraak voor een intake-/kennismakingsgesprek.

Stap 2: intake-/kennismakingsgesprek

Dit gesprek voeren we, zo mogelijk, binnen 5 dagen na het eerste contact. Neem gerust iemand mee die met u de keus kan maken. Dan nemen we stap voor stap uw wensen en verwachtingen doorHiervoor nemen we ruim de tijd.

We gaan bespreken welke mogelijkheden er zijn en welke het beste bij u passen. Op basis daarvan geef ik u een persoonlijk advies. 

Tot slot bespreken we de kosten en de vergoeding vanuit uw zorgverzekering. 

Stap 3:  pasafspraak en levering

Tijdens de pasafspraak kunt u de haarwerken bekijken, voelen en passen. Bij welk model voelt u zich het meest comfortabel? Als de keuze gemaakt is, wordt het haarwerk passend gemaakt, zo nodig geknipt en gaan we oefenen met het op- en afzetten. Ook krijgt u uitleg over het onderhoud, de verzorging en de garantievoorwaarden.

Stap 4: nazorg

Na ongeveer 2 weken is er weer een contactmoment. Zit uw haarwerk naar wens, hebt u vragen of is er hulp nodig bij de verzorging? U hebt dan ook de mogelijkheid het haarwerk kosteloos door mij te laten wassen en stylen.   

Mocht zich na aanschaf een probleem voordoen, of mocht u een vraag hebben of een kleine reparatie nodig hebben, neem dan gerust contact op!